*** 29 Чемпіонат України з Бойового Гопака — Львів 11-12 травня 2019 року ***

XXIX Чемпіонат України з Бойового Гопака,
місто Львів, 11-12 травня 2019 року —
долучилася Хмельницька федерація Бойового Гопака

11-12 травня 2019 року ліпші спортсмени Хмельницької обласної федерації Бойового Гопака (ХоФБГ) взяли участь у 29 Чемпіонаті України з Бойового Гопака, що проходив у місті Львів.

Бойовий Гопак – це особливий вид спорту: всі учасники з дитинства виховуються за законами Честі, шляхетности та дружби; тому в поєдинках завжди відчувається повага до суперника. Завдяки дружній атмосфері, підтримці побратимів та настановам вчителів, змагання залишають приємні спогади та приносять цінний досвід.

29 Чемпіонат України вітає усіх учасників та переможців. Кожен з них здолав довгий шлях до цих змагань, наполегливо вдосконалювалися, готувалися фізично та духовно. Ця надало заслужений результат. Змагання з найкращими спортсменами України допомогли усвідомити свої переваги та узнати те, над чим варто ще працювати. Вдосконалюймось далі. До нових перемог!

Хочемо також висловити вдячність Засновнику Бойового Гопака, Верховному Вчителю Бойового Гопака Володимиру Степановичу Пилату за науку, а також Школі Бойового Гопака (ШБГ) «Шаблезуб» за організацію змагань.

Щиро дякуємо вчителям та тренерам: Голові Хмельницької обласної федерації Бойового Гопака (ХоФБГ) Івану Олексійовичу, заступнику Голови ХоФБГ Олегу Михайловичу, тренерам Андрію Валерійовичу, Дмитру Олеговичу, Христині Володимирівні за підготовку спортсменів до участі у XXIX Чемпіонаті України з Бойового Гопака!

Дякуємо нашим побратимам за підтримку!
Разом ми – сила!
Слава Гопаку!

*** 29 Чемпіонат України Бойового Гопака — Львів 11-12 травня 2019 — участь Хмельницької федерації Бойового Гопака ХоФБГ ***

*** XXIX Чемпіонат України Бойовий Гопак — Львів 11-12 травень 2019 — Хмельницька федерація ХоФБГ ***

29 Чемпіонат України з Бойового Гопака — Львів, 11-12 травня 2019 — участь Хмельницької федерації (ХоФБГ)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.